Trading har vi tidligere vært inne på her på vår nettside og årsaken til det er vel åpenbar: dette er noe som er i ferd med å vokse seg stort i Norge, og da snakker vi ikke om den tradisjonelle tradingen som foregår gjennom store meglere – her er det trading for Ola og Kari Nordmann som gjelder.

Som sagt er dette noe som er i ferd med å vokse seg stort, og det er flere grunner til dette. Blant annet ser man en økning i annonsering på TV om disse finansielle produktene og dette er med på å få denne aktiviteten inn i folks hjernebarker. Dette igjen sørger for at stadig flere ønsker å prøve dette produktet, og med de avkastningsmulighetene som foreligger så kan man saktens ikke klandre noen for akkurat det. Giring sørger for at innskuddene man behøver å gjøre er relativt små, og hvis man setter 1000 kroner på en valuta kan man i løpet av svært kort tid tjene betydelige summer på dette. Risikoen er svært høy, og det er ikke alle som er skåret ut for denne formen for trading.

Her kreves det en rekke menneskelige egenskaper og en av de viktigste i så måte er ha tålmodighet. Tålmodighet innebærer at man ikke skal haste seg inn i en handel bare for å ha en posisjon, men at man er nødt til å vente tålmodig på den helt rette muligheten. Gjør man feile valg vil man raskt oppleve at man vil tape penger, og dette bør man for all del unngå.

Disiplin er også en avgjørende egenskap som en trader må inneha, og her gjelder det å følge de planene man har lagt. Hvis du har bestemt deg for at du vil stoppe alle trader hvor gevinsten bikker 10%, ja, da skal du gjøre det og ikke vente på at det kanskje blir 15%. Sjansen for å mislykkes da er betydelig større, og hvis du holder deg til tradingoppsettet ditt så er det som sagt mye lettere å lykkes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *