Annonsørinnhold for Stkfinans.no

Bare innrøm det – du har drømt om det? Ditt helt eget bibliotek altså, du vet, et slik som du ser på filmer hvor det er mørke bokhyller med massevis av bøker, tunge møbler, sigarer, whisky og en peis!

Ja, hvilken bokelsker drømmer vel ikke om et slikt scenario i sitt eget hus. En liten man-cave, eller woman-cave for den saks skyld, som oser av kunnskap og eleganse utstrålt av de mange klassiske bindene som er å finne i bokhyllene. Det hadde vært noe! Nå er det jo slik at det å samle på bøker kan være en livslang erfaring og noe som tar mange år å gjennomføre. For husk: det finnes utrolig mange gode bøker som i dag regnes som klassikere, og hvis du skal samle er det rett og slett bare å begynne på bokstaven ‘A’!

Neida, vi tuller naturligvis, du begynner selvsagt akkurat der hvor du vil, men at det er mange om beinet er det ingen tvil om. Tenk bare på Dostojevskis verker! Fantastisk lesestoff og veldig enkelt å komme gjennom. Dette er fortellerkunst på høyt nivå, for å si det mildt, og det er ikke så rart at denne mannen er fullstendig udødeliggjort.

Søk om penger på denne siden og kom i gang med samlingen din i dag den dag (representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.)! Da kan du gjør et skikkelig stort innkjøp av klassikere, eller enda bedre: stikk innom din lokale Fretex-butikk eller antikvariat! Der finner du tusenvis av bøker som nesten er gratis og det mangler ikke på klassikere der for å si det slik.

Pengene du får til overs kan du jo for eksempel investere i valua for å få de til å yngle skikkelig. Før du vet ordet av det har du råd til akkurat den Chesterfield-salongen som et ordentlig bibliotek nesten krever!

Begynn på din samling av klassikere i dag og vi kan nærmest garantere deg at du vil få et rikere liv – det er så mye fantastisk lesestoff der ute som simpelthen bare venter på deg, og det er derfor bare å sette i gang umiddelbart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *