Det er utrolig mange mennesker som har lest bøkene om Ringenes Herre og Hobbiten – de to mesterverkene til JRR Tolkien – en eller annen gang i sitt liv, og det er ikke så rart: det er jo tross alt fantastisk underholdene bøker som har trollbundet nærmest en hel verden. Da filmene kom sto fansen i kø for å skaffe seg billetter, og hysteriet har egentlig ikke kommet til noen ende. Nye generasjoner vil få glede seg over bøkene, og det er bare å håpe at de beholder sin posisjon i litteraturhistorien selv om den digitale revolusjonen for lengst har gjort sitt inntog.

Vi skal imidlertid komme med ytterligere ett litteratur- og underholdningstips til deg som elsket disse bøkene. Du kjenner kanskje til fenomenet rollespill? Kort forklart så samler man en liten gruppe med venner eller bekjente og så er det en person som styrer spillet etter en slags instruksjonsbok eller inspirasjonsbok. Spillerne får tildelt karakterer som de skal være i dette spillet og disse har forskjellige egenskaper basert på terningkast. Deretter utspiller handlingen seg i den retningen som spillerne vil, og dermed vil man utvikle en slags story hvor man får oppdrag ettersom man beveger seg fremover i den verdenen man befinner seg i!

Anbefalingen vår er å spille et rolle spill som kalles for MERP, eller Middle Earth Role Playing, og dette er et spill som er basert på det universet som Ringenes Herre-forfatter Tolkien skapte. Dette er utrolig eventyrlig og spennende, og noe som virkelig er underholdende. Man kan sitte time ut og time inn med et slikt spill, men det krever at man har en god leder av spillet. Har man det er man sikret massevis av underholdning og spenning, og ikke minst vår man leve seg inn i et fantasiunivers hvor det ikke finnes noen regler.

Du kan lese mer om rollespill ved å besøke denne siden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *