Nordmenn blir mer og mer interessert i å lære seg om trading, og akkurat dét er ikke så rart. Mange har oppdaget spenningen med å inngå differansekontrakter, eller cfd’er som det heter, og her er det mye å hente for den som vet hva han/hun gjør.

Man kan handle i flere forskjellige markeder uten å måtte inngå eierskap i noen av instrumentene, og det er nettopp dette som er så utrolig spennende. Vi snakker her ren spekulering i aksjer, indekser, valuta og mye mer, og spesielt valutamarkedet er populært. Der handles det daglig for tusenvis av milliarder av dollar

Hva betyr så det? Jo, det betyr at investeringsmulighetene er gigantiske og at man kan spekulere i så nær sagt hva som helst – også at prisene faller! Dette kalles for shorting, og er veldig populært i dagens marked ettersom verdensøkonomien er i en nedadgående trend.

Men når det gjelder investeringer er kunnskap essensielt for å lykkes, og da må man rett og slett lese seg opp. Det finnes massevis av bøker man kan kjøpe som omhandler temaet, og for å lære seg faget fra bunnen så kan nok dette være en god start. Men uansett: det finnes nok av kunnskap som ligger delt på internett og her er det virkelig mye bra å finne. Man må bare lete litt rundt og finne noe som er interessant, men vi må advare: dette er til tider nokså komplisert og det innebærer at du må regne med å bruke litt tid på dette – og til og med prøve og feile. Det vil sannsynligvis gå timer på timer foran datamaskinen din med prøving og feiling, og det er derfor smart å ikke sette så altfor mye penger på spill i starten. Husk at du bare på noen få handler kan doble kapitalen sin, så du kan jo kanskje ha det som et mål?

Uansett; hvis du er interessert i finans er dette en mulighet du ikke skal la gå fra deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *