Er du som så mange andre levende interessert i bøker og lesing? Har du sterke meninger om bøkene du lesere og ønsker å dele det med flere? Da synes vi absolutt at du burde gjøre det, for det har aldri vært enklere enn i dag å lage sin egen hjemmeside!

Først skal vi si litt om det rent tekniske med dette: På siden Delingsbazaren står det å lese et flott innlegg som går på det å lage seg en ny hjemmeside, og der trekkes i all hovedsak fantastiske WordPress frem i lyset. Nå er ikke WP noe nytt fenomen, men det er nok utvilsomt mange som ikke vet at denne eksisterer og hvor enkelt det gjør det å lage sine egne velfungerende og fantastiske hjemmesider med det beste designet som tenkes kan!

Det er rett og slett en programvare som man installerer etter å ha kjøpt nettstedet man ønsker og som regel ligger dette klart til installasjon: det holder bare å klikke på én knapp også er siden din klar til bruk. Deretter kan du velge blant mange tusen design og du kan få siden din akkurat slik som du måtte ønske. Publiseringen forgår på veldig enkelt vis i WordPress, og det er nesten som å jobbe i et skriveprogram som Word – veldig enkelt med andre ord.

Men så over til innholdet: hva kunne du tenke deg å skrive om? Bokanmeldelser kanskje? Tegneserier er jo også i stadig vekst? Kanskje flere sjangere på én gang for å få variasjon? Ja, du kan velge så nær sagt alt som mulig, men har du flere forskjellige sjangere kan det være greit å anvende seg av kategori-funksjonen, for da vil dine lesere enkelt finne frem til det de er ute etter!

Les nye bøker og blader, og kom med din ærlige mening uten å bruke et for vanskelig språk – det vil du kunne tjene på, og vi er helt sikre på at folk flest vil ha en ærlig mening fra en vanlig leser fremfor en komplisert oppbygd anmeldelse fra en litteraturprofessor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *