Idag ble den nye boken til prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng lansert, og disse to er kanskje mer kjent for grunnleggingen av Astarte Inspiration som er et kurstilbud og kurssenter – noe som mediene stort sett har blitt referert til som ‘Engleskolen’.

Boken som går under tittelen ‘Stemmen eller støyen’ er kort fortalt en samling av duoens spalter i VG Helg, meldes det fra VG. De to venninnene og forretningspartnerne tar her for seg et bredt emnefelt og det omhandler alt fra det å ta betalt for åndelig arbeid, kurer og dietter til hagestell, noe som også inkluderer kommunikasjon til plantenes sjeler.

I bokens forord forklarer prinsessen om hvordan det har vært for henne å vokse opp med journalister og kameraer uansett hva hun har gjort og uansett hvor hun har beveget seg.

Om dette skriver hun følgende:

Jeg har blitt forfulgt i bil, på sykkel, til fots, i båt og på ski. (…) Var det en gryende tenåringsforelskelse, kom det jammen en mann med kamera hoppende ut fra buskene hjemme hos den stakkars gutten også. Venner ble ringt ned i forsøket på å lure informasjon ut av dem. De ble tilbudt penger og gratis ferier for å si bare bitte litt

Ektemannen Ari Behn kom med forslaget om at venninnene skulle overta spalten hans som han hadde hatt i VG Helg, og vi vet alle historien som følger.

Boken kommer som sagt i salg i dag, og der får du en samling av hva de to har hatt på trykk i avisen, og én ting er sikkert: du er garantert underholdende og kanskje også inspirerende lesning. Boken er den tredje som duoen gir ut i fellesskap, så det er ingen tvil om at de har truffet en nerve i det norske folk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *