Selv om vi heter Bokpallen så erkjenner vi jo at internett er det store nå om dagen, og da må vi rett og slett bare kaste oss på bølgen og benytte oss av de mulighetene som internettet gir oss!

Det er så ufattelige store mengder med lesestoff som finnes der ute på nettet og det er knapt mulig å vite hva man skal lese og hvor man skal finne det. Det er veldig mange gode nettsider der ute, det er det ingen tvil om, både utenlandske og norske, men det er jo nettopp dét å finne frem til disse som er problemet. I Sverige finnes det for eksempel en populær blogg som heter Bloggen om gratis, og der er det en viss Petra som gir sine lesere masse gode tips om ting som er billig og gratis.

Vi tror det finnes noe tilsvarende i Norge også, men vi har ikke brukt tid på lete det opp. Ellers finnes det en rekke andre meget populære sider å lese, og vi skal faktisk gi deg et gratiseksempel. Du har kanskje lagt merke til at flere og flere nyhetssaker i avisene er merket med et ‘+’. Dette betyr naturligvis at man må betale for å lese disse nyhetene, men det er det ikke alle som er interessert i. Da kan man for eksempel benytte seg av en avis som ikke tar betaling og her kan vi trekke frem Nettavisen.

Der leser du absolutt alt gratis og i tillegg har man kommentarfeltene åpne på alle saker – i motsetning til mange andre aviser.

Utover dette så er det mange ting man kan finne nytte av og spesielt mange matblogger finnes det der ute. Der er nesten ikke til å tro hvilke oppskrifter man kan finne på nett! Sidene er delikate å se på og veldig mange spennende oppskrifter. Hvis du reiser mye kan det også være mange gode tips å finne, så det er bare å gå til Google og leke seg i søkefeltet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *